Milieu

Bij Kartonnage Geyskens nemen we onze verantwoordelijkheid ten aanzien van het milieu serieus. We begrijpen de impact van onze activiteiten op het milieu en streven ernaar om die impact zo laag mogelijk te houden. Ontdek hier hoe we ons inzetten voor duurzaamheid en milieuvriendelijkheid.

“Wij bij Kartonnage Geyskens zetten ons in voor een groenere toekomst. Onze toewijding aan het milieu is niet alleen een plicht, maar een passie. Wij geloven in verpakkingen die zowel de producten beschermen als onze planeet. Samen streven we naar een duurzamere wereld.”

Bedrijf

Om te voldoen aan alle kwaliteits-, gezondheids- en veiligheidsnormen investeren wij continu in de modernste technieken. Wij gebruiken enkel hoogwaardig papier en karton uit Scandinavië, afkomstig uit duurzaam bosbeheer. Al onze grondstoffen worden in samenwerking met onze leveranciers gecontroleerd op kwaliteit, milieu, voedselveiligheid en EU-regelgevingen.

Recyclage

Bij Kartonnage Geyskens geloven we sterk in het belang van recyclage en het verminderen van onze ecologische voetafdruk. Daarom werken we samen met vooraanstaande organisaties zoals Valipac en FostPlus. Samen dragen we ons steentje bij aan het bevorderen van recyclinginitiatieven en het verminderen van afval in onze branche. Samen bouwen we aan een groenere toekomst.

Duurzaamheid

FSC® gecertificeerd

FSC® COC nummer: SCS-COC-005219-LW

Vraag naar onze FSC® gecertificeerde producten

Wenst u meer informatie over onze diensten of een persoonlijke afspraak?

E-mail: info@kartonnage-geyskens.be

Bel ons: +32 (0) 16 56 86 36